nikah sekeri mi nikah fidani mi

Nikah Şekeri mi almalıyım Nikah Fidan 1

Nikah Şekeri mi almalıyım Nikah Fidanı mı?


En güzel umutlarla yola çıktığınız evlilik yolunda sizi yalnız bırakmayan sevdiklerinize basit bir nikah şekeri mi yoksa en güzel hediye olan nikah fidanı mı dağıtmak istediğinizi masaya yatırmak istedik. Yıllardır bilinen ve sırf yapmak iççin yapılan, dağıtmak için adet yerini görsün diye dağıtılan sıradan ve olabildiğine basit, cansız nikah şekerleri düğünlerde hala dağıtılıyor. Fakat netice olarak hiç bir zaman hiç bir işe yaramayan bir hediye yerine canlı ve yaşayan, yıllar boyunca da yaşamaya devam edecek olan, oksijen kaynağı fidanı nikah fidanı olarak dağıtmak her zaman daha önemlidir. 

İlk bakışta nikah şekerlerinden çok daha güzel ve özel olan fidanların sizlerin düğün ve nikahınızda, nişan ve kına gibi özel günlerinizde tercih edilip sevdiklerinize, misafirlerinize dağıtılması ve senelere meydan okuyarak geleceğe aktarılması çok önemlidir. Böylece gönüllerdeki ormanını çoktan kurmuş olan bu önemli hediye, sizleri her zaman yaşatacaktır. 

Nikah Şekeri mi almalıyım Nikah Fidan 2

Bir çok çeşidi hayallerimizin ürünü olan nikah fidanları, sizlerin ve bizlerin emeği ve gayreti ile çok daha güzel olan hak ettiği yeri alacaktır. Bizler, geleceğin ormanlarını, ağaçlarını, yeşil örtüsünü kurutmamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 

Üreticiden en uygun fiyatlarla satın alacağınız birbirinden bol çeşidi ile nikah fidanı tasarımları, sizlerin beğenisine sunulmuştur. Hiç bir endişeniz olmasın nikah fidanı mı yoksa nikah şekeri mi almalıyım diye. Çünkü nikah şekeri boşa, nikah fidanı geleceğe yatırılan paranın karşılığıdır. 
Nikah Şekeri mi almalıyım Nikah Fidan 3

Sadece Türkiye içindeki il ve ilçelerden değil, yurt dışından da bir çok telefon ve sipariş almaktayız. Nikah fidanının önemini  ve değerini bilen hem yurt içi hem yurt dışı dostlarımız sayesinde tüm dünyayı yeşillendirmeye ve doğal ortamı korumaya çalışmaktayız. 

Ve tabi ki bu sizlerin sayesinde olmaktadır. Her fidan, geleceğe dair toprağa edilmiş bir gelecektir. Sizler de hiç tereddüt etmeden gelecek için, hayat için, çocuklarımız için, bizler için fidan dikin,  fidan diktirin, nikah fidanı dağıtın

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6