nikah fidanı fiyatları

nikah fidanı fiyatları 1

Nikah Fidanı Fiyatları

Her bütçeye, her zevke uygun nikah fidanı fiyatlarını üretici güveni ve kalitesiyle alabileceğiniz
tek ve en doğru adrestesiniz. Öyle ki, ilk elden fidan satın almanın avantajlarını fazlasıyla hissedeceksiniz. Hem fiyat olarak hem de fidan kalitesi ve süsleme kalitesi olarak.

nikah fidanı fiyatları 2

Üreticiden Nikah Fidanı Almanın Avantajları

Öncelikle üreticiden satın alacağınız nikah fidanı, size ilk elden ulaşacağı için en sağlıklı haliyle size ulaşacaktır. İnternet ortamında son günlerde herkes bu işi yapmaya heveslenmiş durumda. Fakat daha fidanın ne olduğunu bilmeden, fidanı sadece sıradan bir obje gibi istifleyip müşteri istediği durumda bilinçsizce satış yapan kişilerden alınan fidanlar çoğu zaman yaşamamaktadır. Nikahfidani.net olarak sera ve bahçelerimizde her gün sulaması ve bakımı yapılan fidanlarımız her daim sağlıklıdır.

Öte yandan üreticiden alınan fidanlar ilk elden olduğu için her zaman piyasadaki fahiş fiyatlarından çok daha uygundur. Fidanları sizlere en uygun fiyata, en uygun şartlarda sunuyoruz. Öyle ki birçoklarının aksine seradan, bahçeden çıktığı gibi kum içinde toprakları her yere bulaşmış olarak değil, hediyelik olarak sunum için en uygun haliyle size hazırlanıp gönderilmektedir.


nikah fidanı fiyatları 3

Süslenmiş ve süssüz olarak alabileceğiniz nikah fidanlarını her zaman size en uygun fiyat garantisi ile sizlere sunuyoruz. Tasarımlar ve süslemeler fiyatı değiştirdiği için direkt telefonla ya da whatsapp ile her zaman fiyat alabilir ve fidanlar konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Süslenmemiş fidan: 10.00 TL
Kraft kağıtlı fidan: 11,00 TL
Süslü üçgen çuvallı fidan: 12,00 TL
Süslü silindir çuvallı fidan: 12,00 TL
Süslü renkli kumaş fidan: 13,00 TL
Süslü çuval kese fidan: 14,00 TL
Süslü toplama çuvallı fidan: 15,00 TL


Nikah fidanı çeşitlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6