korona ve nikah fidani

 

Korona Aşısı ve Nikah Fidanı 1

Korona Aşısı ve Nikah Fidanı


2020 yılının neredeyse tamamını korona salgını ve bundan korunmayla geçirdik hepimiz. Fakat nikah fidanı için gerekli fidanlar yine bizim gayret ve çabalarımızla üretilmeye devam etmektedir. Gün gelecek, bu korona salgını mutlaka bitecektir. Bu salgının bir an önce ortadan kaldırılması için aşı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bizler de umutlu bekleyiş içerisinde tüm enerjimizi fidan yetiştirmeye harcıyoruz. 
 

Korona Aşısı ve Nikah Fidanı 2

İnsan sağlığı söz konusu olunca diğer tüm işler göz ardı edilebilir. Fakat fidan yetiştirmek, fidan dikmek kesinlikle ötelenemez bir gerekliliktir. 2020 yılı yaz ayları, bir çok yeni evlenecek çift için düğün ve nikah törenleri ile dünya evine girme planları yaptıkları, fakat bunu korona nedeniyle gerçekleştiremedikleri hazin bir yaz olarak hafızalarımıza kazındı. Umuyoruz ki dünyanın bir çok yerindeki bilim insanlarının çalışmaları sonucunda korona aşısı bulunacak ve umutlar yeniden yeşerecek. Bizler de bu güzel günlerin tekrardan yaşanabileceği umuduyla fidanlar yetiştiriyor ve sizler için hediye nikah şekeri fidanı hazır ediyoruz.

hediye nikah şekeri fidanı

Korona salgını bir şekilde bitecek ve özlemini duyduğumuz o güzel günler tekrar gelecek. Fakat insan oğlunun her zaman, hatta her zamankinden çok daha fazla doğaya, yeşile, ağaca, fidana ihtiyacı vardır. Bunun için de fidan dikmenin en kolay yolunun nikah fidan dağıtmak ve fidan dikilmesine vesile olmak olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz. Her zaman sizlerle olduğumuzu bilmenizi isteriz. 

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6