Diğer Özel Gün Fidanları


Diğer Özel Gün Fidanları

Aslında fidan dikmek için her şey sebep olabilir. Sadece nikah fidanı, bebek doğum fidanı, doğum günü fidanı, öğrenci karne fidanı ve kurumsal promosyon fidan değil aklınıza gelebilecek diğer tüm özel günlerinizde fidan dikilmesine vesile olabilirsiniz.


Söz hediye fidanı

Geleneklerimizde 3 aşamalı olan evlilik sürecinin ilk başlangıcı söz kesilmesidir. Söz kesilmesi ile dağıtılan onlarca söz fidanı sözünüzün yıllarca yaşayan şahitleri olacak. Sadece davetlileriniz değil, artık doğa da sizin sevdanıza, aşkınıza şahitlik edecek.


Söz hediye fidanı


Nişan Fidanı

Nişan hediyesi olarak dağıtılabilecek yegane hediyelerden biridir nişan fidanı. Çünkü sizin tarafınızdan verilmiş en güzel hediyedir fidan. Nişanınızla beraber yıllarca adınız ağaçlarla fidanlarla anılacak.

Nişan Fidanı


Açılış - Kokteyl Fidanı

Yeni bir iş yeri açılışı ya da özel davetleriniz için özel tasarlanmış açılış ve kokteyl fidanları ile bir telefon kadar uzağınızdayız. Tüm sosyal etkinliklerinizde dağıtabileceğiniz, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz onlarca çeşit fidan ile biz buradayız.  

Açılış - Kokteyl Fidanı

Cenaze - Vefat Fidanı

Biz her aldığımız cenaze ve vefat fidan siparişinde fidan dağıtılmasına vesile olmamızın yanı sıra biraz da üzülüp hüzünleniyoruz. Ama fidan dikiliyor olması çok özel ve güzel bir davranış. Bizim için de çok kutsal. Her ne kadar üzüntülü bir durum olsa da fidanların yıllarca yaşayacak olması çok sevindirici.

Cenaze - Vefat Fidanı

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6