Düğün için nikah fidanı

düğün için nikah fidanı

Düğün için nikah fidanı

Evlilik hazırlıkları arasında düğün için en son düşünülen ve sadece adettendir denilerek yapılan işlemlerden birisidir nikah şekeri seçimi. Fakat artık günümüz itibariyle bilinçli seçimler yapan evlenecek çiftler ve bazen de anne ve babaları, nikah şekeri yerine nikah fidanı tercih etmektedir.

Aslında düğünlerinde fidan tercih eden birçok çiftimiz için bu seçim sadece misafirlerine verdikleri bir hediye değil, tüm dünyaya verdikleri önemli bir armağandır.

Neden düğünde nikah fidanı tercih etmelisiniz?


  • - Öncelikle nikah fidanı, nikah şekerleri gibi geçici bir hediye olmayacaktır.
  • - Evliliğinizle birlikte yeni bir hayata adım atarken bir doğaya katkıdan bulunmuş olacaksınız.
  • - Düğününüzü çok özel ve anlamlı kılabilecek, küçük ama bir o kadar da büyük ve önemli bir tercih olacak ve çevreci kimliğinizi sergileyecektir.
  • - Bu özel gününüz artık dostlarınız için dolap kapağında tesadüfen gözlerine çarptığında değil, verdiğiniz fidan yıllarca yaşayacağı için, her zaman uzun yıllar hatırlanacak.
  • - Sizin evliliğiniz sayesinde, şu ana kadar hiç fırsat bulamayan misafirleriniz için fidan dikme, ağaç dikme fırsatını yakalamış olacaklar.
  • - Düğününüzde verdiğiniz her fidan, kuşlara, böceklere, insanlara yani kısacası tüm doğaya nefes oldukça, bunun manevi huzuru ve sevabı da büyük olacaktır.


Elbette yılların alışkanlığı olan nikah şekeri yerine düğünlerde her zaman nikah fidanı dağıtılması çok önemli ve tercih etmenin sayısız faydalarını bilen, bizim gibi düşünen, doğaya, ülkemize, dünyaya bir ağaç dikmenin önemini bilen çiftleri gördükçe gelecek nesiller için daha çok umutlanıyoruz.

Nikahfidani.net olarak, bizler fidan yetiştiriyoruz ve sizlerin sayesinde ülkemizin dört bir tarafına gönderiyoruz. Nikah fidanını tercih eden tüm çiftlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize süslü nikah fidanı ve süssüz sade nikah fidanı olarak tercihlerine göre hizmet vermekteyiz.

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6