Doğa için nikah fidanı dikin

Doğa için Nikah Fidanı Dikin 1

Doğa için Nikah Fidanı Dikin


Her yeni günde doğanın yok olmasına bağlı birçok sorunla karşılaşıyor insanoğlu. Doğa artık eski doğa değil, dünyamız da eski dünyamız olmaktan çoktan çıktı. Bunun bir nebze de olsa önüne geçebilmek için doğa için nikah fidanı dikin kampanyamızla, doğaya can vermeye devam ediyoruz. Sizin de tercihiniz nikah fidanı olsun ki doğaya bugüne kadar verdiğimiz zararları küçük de olsa onaralım.

Doğa için Nikah Fidanı Dikin 2

Artık günümüzde ne kuşlar konabilecek ve yuva yapabilecek bir ağaç bulabiliyor ne de diğer birçok küçük hayvan sığınabilecek ve beslenebilecek yeşillik bulabiliyor. Her yer beton binalarla çevreleniyor. Dolayısıyla doğanın dengesi de bozuluyor. Bizler, en azından nikahta, düğünde, doğum günlerinde, okul etkinliklerinde, aklınıza gelebilecek her türlü özel günler ve aktivitede fidan dağıtılmasını ve dikilmesini sağlayabilirsek, inanın doğa için çevremiz için çok şey yapmış olacağız.

Doğa için Nikah Fidanı Dikin 3

Şu an bazen paranın ve diğer önem verdiğimiz bir çok şeyin ne kadar da değersiz olduğunu anlıyoruz. Önemli olan doğal hayatı ki böylece bizim hayatımızı, canlı hayatını korumak ve kollamak. Bunu yapabileceğimiz en basit ve en güzel şeylerden biri de nikah fidanı dağıtmaktır. Unutmayalım ki doğa yok olursa bizler o daha yok olmadan çoktan yok olmuş oluruz. Doğa için nikah fidanı önerelim, dağıtalım ve dikelim.

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6