süslenmemiş nikah fidanı

süslenmemiş fıstık çamı nikah fidanı 1

Süslenmemiş Nikah Fidanı


Seramızda üretilen süslenmemiş nikah fidanlarını çok uygun fiyatlara satın almanız için üretiyoruz.  -Bunları sizler için tek tek tanıtıyoruz.

Süslenmemiş Fıstık Çamı nikah fidanı

İğne yapraklı bir bitki olan fıstık çamı, -15 dereceye kadar dayanabilen, dağlarda orman fidanlıklarında doğal olarak yetişen, 800 yıl kadar, evet yanlış okumadınız 800 yıla kadar ömrü olan fıstık çamlarını sizler de yaşatabilirsiniz.  


süslenmemiş fıstık çamı nikah fidanı 2

Süslenmemiş Leylandi fidanı nikah fidanı


Melez servi olarak da bilinen, daha çok tatil yerlerinde, yazlıklarda, otellerde göze çarpan leylandi çamı, her daim yeşil olan ve budanabilen ,dekoratif bir çam türüdür.. Siz de özel günlerinizde sevdiklerinize çok uygun fiyatlarla, üreticisinden leylandi fidanlarını nikah fidanı olarak hediye edebilirsiniz. İster süslenmiş ister süssüz.



süslenmemiş Leylandi çamı nikah fidanı

Süslenmemiş Limon servi fidanı nikah fidanı


Dekoratif, budanabilir, daha çok yazlık bölgelerde talep gören, sarı  renkli, limon sarısı renk alabilen, bir çam türüdür. Ellerinizle ovuşturduğunuzda limon kokusuna benzer özel bir koku yayar.  Üreticiden limon servi nikah fidanı, hem de en uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.


Süslenmemiş Zeytin Fidanı nikah fidanı

Zeytin fidanlarını da ister süslenmiş olarak isterseniz süslenmemiş sade fidan olarak uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ortalama 500 yıl kadar yaşayabilen zeytin ağaçlarının ekonomik değeri de çok yüksektir. Hem doğaya hem de sevdiklerinize çok özel bir hediye vermek isterseniz zeytin fidanı hediye edebilirsiniz.

Süslenmemiş Zeytin Fidanı nikah fidanı


Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6