bebek doğum fidanı

Türk geleneği bebek doğum fidanı

Bebek Doğum Fidanı

Eski bir Türk geleneği olan bebek doğum fidanı, aslında her doğan bebek için, onun adına ve varlığına duyulan sevgi ve saygının bir gereği olarak asırlarca yaşatılmıştır. Fakat günümüze gelindiğinde bu gelenek birazcık göz ardı edilmiştir. Aslında yeni doğan bebek için bir fidan dikilmesi çok kutsal ve özel bir uygulamadır. Bu geleneği atalarımız yaşamış ve yaşatmıştır. Günümüze gelindiğinde bu uygulamanın bir parçası olarak, eski bir Türk geleneğini hala yaşatmaya çalışmak bizim için ayrıca bir onurdur. 

Türk geleneği bebek doğum fidanı 2

Bizler de fidan hazırlayarak, her yeni doğumla birlikte, anne ve babanın heyecanını yaşıyor, onların bu mutlu anlarına ortak oluyoruz. Bebeğiniz için sadece bir fidan dikmek değil, sevdiklerinize hediye edeceğiniz, bebeğinizin doğumunu müjdeleyen onlarca fidanı dikmiş olacaksınız.

Türk geleneği bebek doğum fidanı 3

Çok farklı tasarımlarla, bebeğinizin cinsiyet renklerini taşıyan ya da genel renklerde tasarlanmış birbirinden güzel fidanları sizler için bebeğiniz için hazırlıyoruz. Siz de bu ortak güzel harekete katılarak, atalarımızın asırlar boyu yaşattığı ve sonraları unutula gelmiş olan bu kutsal geleneği devam ettirmiş olacaksınız. Bizim de sloganımız bu olsun; bebek için en az bir fidan..!

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6