Çuvallı nikah fidanı

 Uygun Fiyatlı Çuval Kaplama Nikah Fidanları


Gönül rahatlığıyla sipariş verebileceğiniz en uygun fiyatlı çuvallı nikah fidanlarını sizlere tanıtmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla ve güvenle alışverişin tek adresi her zaman o ürünün direkt üreticisidir. Böylece hem uygun fiyatlarla o ürünü satın alabilir hem de aldığınız ürünün kalitesi konusunda aklınızda hiç bir zaman bir tereddüt olmaz. 



çuvallı nikah fidanı 1

Neden Çuvallı nikah Fidanları Daha Çok Tercih Ediliyor?


Özel günlerde nikah fidanı dağıtılıyor olmasının en temel nedeni, hem diğer mukabili ürünlere göre daha ucuz olması hem de kalıcı bir hediye olmasıdır. Fakat fidanlar çıplak ve yalın haliyle verilmektense farklı süsleme malzemeleri ile sunuma uygun hale getirilir. Bunlardan en çok talep gören süsleme malzemesi de çuvaldır. Çünkü çuval doğal bir süsleme ürünüdür. Ve tabi ki her doğal ürün gibi çuval da çevre ve doğamız için hiç bir tehdit içermemektedir. Öte yandan doğal dokusu nedeniyle fidana ayrı bir hava katmaktadır. 

çuvallı nikah fidanı 2

Kaç Çeşit Çuvallı Nikah Fidan Vardır?


Elbette her süsleme malzemesiyle sayısız oranda, talep ve isteğe göre çeşit çıkarmak mümkündür. Müşteri talebi veya üreticinin el emeği, göz nuru yeni tasarımları çok olmaktadır. Fakat burada sizlere en uygun fiyatlı ve bir o kadar da şık ve özel olan 2 çeşidi sizlere tanıtmak istiyoruz. 
  • Üçgen çuvallı nikah fidanı
  • Silindir çuvallı nikah fidanı

Her 2 süsleme çeşidi için ,10 yıllık tecrübelerimiz neticesinde söyleyebiliriz ki en çok tercih edilen çuvallı modellerimizdir. İş anlayışımız doğrultusunda, hangi çeşit bir süsleme yapıldığına bakmaksızın her daim en güzel ve formlu fidanlar seçilir ve o fidanlar süslemeye alınır. Fotoğraflardan da görüleceği üzere her 2 tasarım da birbirini kıskandıracak düzeyde özel ve güzeldir. 

çuvallı nikah fidanı 3

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6