Anıl Ayca nikahfidanı İstanbul

 

anil ayca nikahfidani istanbul 1

İstanbul Anıl ve Ayça Nikah Fidanı


Fidanlarımız her zaman olduğu gibi yine İstanbul'a nikah fidanı olarak Anıl ve Ayça çiftinin düğün davetlilerine armağan edilmek üzere yola çıktı. Her ne kadar her yıl yaz aylarında ormanlarımız cayır cayır yanıyor olsa da doğaya bir fidan bile kazandırıyor olan Anıl ve Ayça çiftine gönülden teşekkür ediyoruz. Düğünlerde fidan dağıtıyor olmak bir moda ve sıradan bir nikah şekeri değil aslında çok ama çok önemli ve gerekli bir uygulamadır. Birçok çiftimiz bu konuda çok duyarlı davranarak her yıl binlerce fidanı doğamıza kazandırmaktadır.


anil ayca nikahfidani istanbul 2

Kraft kağıda tasarlayarak hazırladığımız sade ve şık nikah fidanları Ayça ve Anıl çiftimizin düğün misafirlerine emanet edildi. Kendilerine özel tasarlanan etiketi ve istedikleri fidan notu ile birlikte özenle hazırlandı. Fidanın kendisi zaten bir mucize ve doğanın en küçük parçası. Ve bütün bunlar bir araya gelince sonuç her zamanki gibi mükemmel oluyor. 

Doğaya kazandırılan her fidan bizler için çok önemli. Anıl ve Ayça çiftine bu anlamda teşekkürü bir borç biliyoruz. mutlulukları daim olsun.

Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6