neden nikah fidanı

neden nikah fidanı

Neden Nikah Fidanı

Aslında Türklerin eski geleneklerinden bir olan özel günlerde nikah fidanı dağıtılması, son yıllarda tekrar revaçta olmaya başladı. Eskiden yeni evlenen çiftler ve yeni doğan her bebek için
bir fidan dikilirmiş. 

Artık günümüzde her şeyin sanallaştığı, gerçekliğin, gerçek değerlerin unutulmaya, unutturulmaya başlandığı günümüz dünyasında, yeni evlenen çiftlerin fidan
dağıtması çok önemlidir. 

Yeni bir hayata adım atarken, bir fidana can vermek kadar önemli ve güzel bir şey yoktur diye düşünüyorum. sıradan nikah şekerlerinin yerine böylesine anlamlı bir hediye dağıtılması, en başta doğaya olan borcumuzun küçük bir gereği olarak düşünülebilir.


neden nikah çamı

Nikah Fidanı nedir

Her biri özenle, bir bebek gibi yetiştirilen fidanlar, sizlerin isteği doğrultusunda tasarlanarak nikah fidanlarına dönüşüyor. Yapay, cansız, sıradan bir hediyenin ötesinde, sizi ve özel gününüzü yıllarca hatırlanır kılacak minik, canlı fidanlardır. www.nikahfidani.net olarak sizlere gönderdiğimiz tüm fidanlar tek tek kontrol edilerek, köklü ve topraklı olarak en formlu, en sağlıklı fidanları nikah fidanı gönderiyoruz.

Her bütçeye, her gönle hitap edilecek şekilde tasarım yelpazemizi geniş tutarak, nikah çamı fidanlarının ülkemizin her noktasında can bulmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Nikah fidanları konusunda detaylı bilgi için bize iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın, hep doğayla iç içe kalın, hoşçakalın..


Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6