Nikah Fidanı İstanbul

nikah fidanı İstanbul - 1

İstanbul'da Nikah Fidanı Nereden alınır?

Tüm Türkiye'ye, özellikle de İstanbul başta olmak üzere bir çok şehrimizde nikah fidanı çok rağbet görmektedir. Elbette ki her şey, her yerden satın alınmaz. Bunun nedenlerinden öncelikli olanı, kaliteli bir tasarım ve güvenle satın alabileceğiniz köklü ve topraklı fidanları nikahfidani.net' den gönül rahatlığıyla alabiliyor olmanızdır. Üreticiden, bizzat tüm fidanları sizler için üreten bir firmadan satın almanız, hem satın aldığınız an, hem de sonrasında fidanın büyütüp geliştirilmesi ve bakımı konusunda her zaman bilgi alabiliyor olmanızdır. 

Tamamıyla el emeği olan nikah fidanları, İstanbul'dan birçok çiftimiz sayesinde toprakla buluşturuluyor. İstanbul'un dört bir tarafında can bulan fidanlar, hem şehrin havasına hem de görsel güzelliğine güzellik katmaktadır.

nikah fidanı İstanbul - 2

Yılların bilgi ve deneyimi ile yetiştirilen her bir fidan, yine usta ve uzman kadromuzun uzman elleri ile nikah fidanı olarak tasarlanıp İstanbullu çiftlerimizin, düğünlerine, nikahlarına, söz ve nişanlarına ayrıca bir değer katmaktadır.

Doğa sever tüm İstanbul halkına minnetlerimizi sunuyoruz. Özel günlerinde sizlere bu anlamdan hizmet vermekten bizler de çok mutluyuz. Nikah fidanı.net olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

nikah fidanı İstanbul 3


Sadece nikah çamı satın almıyorsunuz, nikah şekeri çeşitlerinden çok daha fazla renkli ve güzel tasarımlarla bir gelecek satın alıyorsunuz. Her yıl dünyamız, yok oluşa doğru yol almakta. Bunun en büyün nedeni, doğanın an be an yok ediliyor olmasıdır. kasten veya kasıtsız olarak yapılan insani bir çok eylem, doğayı bilinçsizce yok etmektedir. Bizler, buna eğer bir "dur" demez isek, bir gün gelecek hayat, bu dünyada yaşanılamaz duruma gelecek. Bu nedenle doğanın en küçük birimi olan fidana, ağaca değer verelim, ağaç dikelim.

nikah fidanı İstanbul 4


İstanbul ve çevre il ve ilçelerden gelen tüm nikah çamı siparişleri bizleri biraz daha umutlandırıyor. Sadece Yazlıklarda veya orman müdürlüklerinin dağlarda diktiği ağaç ve fidanlardan  ziyade, yeni evlenecek çiftlerimizin de evlenirken bir sorumluluk duyup fidan dağıtması o kadar çok önemli ki, bunu sayfalarca yazsak anlatamayız. 

Sizler de tüm özel günlerinizde, sıradan, klasik, hayata hiç mi hiç dokunmayan objeler dağıtmak yerine fidan dağıtarak ülkemize, dünyamıza, geleceğe çok önemli bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Zaten İstanbullu çiftlerimiz bu bilinçle hareket edip, olabildiğince fidan tercih etmektedir. Bu anlamda onlarla ayrıca gurur duyduğumuzu ifade ederek, tüm insanlığın doğayla iç içe yaşamasını diliyoruz.  


Lütfen Yorum Bırakın. Yorumlarınız bizim için önemlidir.
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


nikahfidani.net kategori 4

nikahfidani.net kategori 5

nikahfidani.net kategori 6